...
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Ο Λευτέρης ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια τη μεσιτική του διαδρομή ανακαλύπτοντας ότι υπάρχει μια δουλειά εκεί έξω κομμένη και ραμμένη για αυτόν! Από τότε λοιπόν δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Ρωτήστε τον για:

...
ΣΩΤΗΡΗΣ ΨΑΛΤΟΥ

Ο Σωτήρης έστριψε το τιμόνι και άλλαξε καριέρα, περνώντας στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του. Με εμπειρία ετών στις πωλήσεις προσπαθεί να σας κατευθύνει στο σωστό δρόμο ιδανικών επιλογών στο χώρο του Real Estate.

Ρωτήστε τον για:

...
ΖΩΗ ΔΗΜΤΣΗ

Λένε ότι ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινάει με ένα απλό βήμα. Η Ζωή μας βοηθάει καθημερινά να κάνουμε αυτά τα μικρά αλλά τόσο σημαντικά βηματάκια για να σας προσφέρουμε ένα πακέτο ολοκληρωμένων παροχών Real Estate.

Ρωτήστε την για:

...
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΕΤΡΗΤΙΚΑΣ

Ύστερα από χρόνια περιπλάνησης ο Μπάμπης βρήκε τελικά να κάνει αυτό που αγαπάει πραγματικά - να επικοινωνεί με το δικό του ειλικρινή τρόπο με τους ανθρώπους! Aυτός ο γάμος δε θα μπορούσε παρά να έχει happy end!

Ρωτήστε τον για:

...
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΥΓΙΟΚΛΟΥΔΗΣ

Καλωσορίσαμε τον Στέλιο στην ομάδα πριν από λίγο καιρό και ο ίδιος μας εξέπληξε ευχάριστα με τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια του δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης με εμάς και εσάς!

Ρωτήστε τον για:

...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΪΚΟΣ

Νέο αίμα στην ομάδα της Clock. Ο Αλέξανδρος μας αποδεικνύει συνεχώς ότι το επάγγελμα του μεσίτη δεν έχει έχει ηλικία. Αν και 24 χρονών, η όρεξη και η αγάπη του για το επάγγελμα, τον εξελίσσουν καθημερινά στον χώρο του Real Estate.

Ρωτήστε τον για:

...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΥΣΙΑΚΑ

Η πιο πρόσφατη άφιξη στο δυναμικό μας. Η Χριστίνα είναι εδώ να σας εξυπηρετήσει πάντα με το χαμόγελο και τη διάθεσή της να ακούσει κάθε σας ερώτηση και να σας κατευθύνει στην καλύτερη δυνατή λύση.

Ρωτήστε την για: